TOIMITUSKULUT


Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti Postin välityksellä. Tarvittaessa voimme käyttää myös muita toimitustapoja.

Muistathan ilmoittaa matkapuhelinnumerosi tilaustiedoissa, että saat varmasti tiedon tilauksen saapumisesta.


Nouto postista - 5,90 € (yli 60 euron tilaukset ilman toimituskuluja)

Nouda tilauksesi valitsemastasi postista. Postin tiheä verkosto ja myymälöiden sekä kauppakeskusten pitkät palveluajat iltaisin ja viikonloppuisin takaavat, että paketin voi noutaa läheltä silloin kun se itselle parhaiten sopii. Saat ohjeet noutamiseen tekstiviestillä paketin saapuessa. Paketti on ilmastoystävällinen Posti Green-lähetys. Katso postien sijainti.

Voit itse valita mieluisimman noutopaikan paketillesi. Noutopisteen valinta on maksuton palvelu. Valitse haluamasi posti tai pakettiautomaatti täältä.


Nouto Postin pakettiautomaatista - 5,90 € (yli 60 euron tilaukset ilman toimituskuluja)

Nouda tilauksesi valitsemastasi Postin pakettiautomaatista. Postin tiheä verkosto ja myymälöiden sekä kauppakeskusten pitkät palveluajat iltaisin ja viikonloppuisin takaavat, että paketin voi noutaa läheltä silloin kun se itselle parhaiten sopii. Saat ohjeet noutamiseen tekstiviestillä paketin saapuessa. Paketti on ilmastoystävällinen Posti Green-lähetys. Katso automaattien sijainti.

Katso video: Paketin noutaminen pakettiautomaatilta


Postin kotiinkuljetus - 11,90 € (yli 100 euron tilaukset ilman toimituskuluja)

Posti tuo tilauksesi haluamaasi osoitteeseen ilmastoystävällisenä Posti Green-lähetyksenä, ja soittaa ja sopii kanssasi sopivimman toimitusajankohdan.