TOIMITUSEHDOT


Näitä ehtoja sovelletaan kaikissa tilauksissa, ellei muuta ole sovittu.


1. Yleiset ehdot

Urakkavaruste.fi -verkkokaupassa noudatamme Suomen kuluttajansuojalakia sekä hyvää kauppatapaa.


2. Sopimusehdot

 • Tuotteiden toimitusaika on ilmoitettu verkkokaupassa, ja on normaalisti 2-10 päivää, riippuen siitä onko tuotetta omassa varastossamme. Jos tuotteella on poikkeava toimitusaika, siitä ilmoitetaan kyseisen tuotteen kohdalla. Mikäli tuotteiden toimitus viivästyy merkittävästi, on asiakkaalla oikeus peruuttaa tilaus.
 • Asiakas hyväksyy nämä ehdot tehdessään tilauksen urakkavaruste.fi -verkkokaupasta.
 • Tilauksiin sovelletaan tilaushetkellä voimassa olevia sopimusehtoja.
 • Asiakkaalla on 14 päivän peruuttamisoikeus siitä, kun hän on vastaanottanut tuotteen. Kuluttajasuojalain nojalla peruuttamisoikeus ei kuitenkaan koske mm. seuraavanlaisia tuotteita:
  • sinetöitynä toimitettua ja avattua ääni- tai kuvatallenne tai tietokoneohjelmaa, esimeriksi sinetöidyt cd/dvd-levyt.
  • sinetöitynä toimitettua ja avattua tavaraa, jota ei voi terveydellisistä tai hygieniasyistä paketin avaamisen jälkeen palauttaa, esimerkiksi piilolinssit, kosteusvoiteet ja lääkkeet.
  • kuluttajan vaatimusten mukaisesti valmistettua tai muunneltua tai selvästi henkilökohtaisia tarpeita vastaavaksi tehtyä tavaraa, esimerkiksi mittatilausverhot tai koru, johon tehty kaiverrus.
   • Peruuttamisoikeuden menetys ei koske tuotetta, joka vastaa standarditavaraa ja jonka muunteluun kuluttaja voi vaikuttaa vain vähäisesti, esimerkiksi tilattava sohva, johon kuluttaja valitsee värin ja materiaalin perusvalikoimasta.
   • Peruuttamisoikeuteen vaikuttaa se, voiko tuotetta myydä edelleen ilman huomattavaa tappiota.
  • nopeasti pilaantuvia tai vanhentuvia tuotteita, tai luonteensa vuoksi toimittamisen jälkeen erottamattomasti muiden tavaroiden kanssa sekoittuneita tuotteita, esimerkiksi nopeasti pilaantuvat elintarvikkeet, lämmitysöljy tai puutarhaan levitetty multa.
 • Noutamaton paketti ei tarkoita tilauksen peruuttamista. Noutamattomista paketeista veloitamme lähetyskulut asiakkaalta.


3. Hintatiedot ja maksuehdot

Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Kulloinkin voimassa olevat toimituskulut ilmoitetaan kaupan sivuilla.

Mikäli hinnoissa on selvä virhe, joka voidaan olettaa asiakkaankin ymmärtäneen, pidätämme oikeuden peruuttaa tilaus.

Tuotteiden omistusoikeus siirtyy asiakkaalle, kun kauppahinta on kokonaisuudessaan suoritettu.


4. Toimituksen viivästyminen

Tuotteiden toimitusajat on ilmoitettu tuotetiedoissa. Mikäli toimitusaika poikkeaa ilmoitetusta, kerromme tämän asiakkaalle, joka voi tällöin halutessaan perua tilauksen.

Toimitamme koko tilauksen kerralla, joten jos tilauksella on tuotteita eri toimitusajalla, niin myöhäisin toimitusaika on tilauksen toimitusaika.


5. Tavaran tai palvelun virhe

Myyjä vastaa virheestä, joka on ollut tavarassa luovutushetkellä.

Ostaja voi vaatia virheen ensisijaisena oikaisuna joko tavaran korjaamista kohtuullisessa ajassa tai vaihtamista virheettömään ja toissijaisesti hinnanalennusta tai kaupan purkua.


6. Reklamaatio

Asiakkaan on ilmoitettava virheestä myyjälle mahdollisimman pian siitä, kun hän havaitsi virheen tai hänen olisi pitänyt se havaita. Ilmoitus on kuitenkin tehtävä viimeistään kahden kuukauden kuluessa virheen havaitsemisesta.


7. Takuu

Kaupassa sovelletaan yleisiä takuuehtoja.


8. Sopimusehtojen muuttaminen

Pidätämme oikeuden muuttaa näitä ehtoja. Muutokset eivät kuitenkaan vaikuta takautuvasti, vaan asiakas sitoutuu kulloinkin voimassa oleviin ehtoihin.


9. Riita-asioiden sopiminen

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi)

Tarvittaessa asiakas voi viedä asian ODR-foorumin käsittelyyn. (http://ec.europa.eu/odr)