PALAUTUKSET


Noudatamme peruutuksissa Suomen kuluttajansuojalakia sekä hyvää kauppatapaa.

Liitä palautuksen mukaan oheinen peruuttamislomake tai muu selvitys, josta löytyy tilauksen tiedot ja tilinumero, jolle hyvitys maksetaan.

Paketin noutamatta jättäminen ei ole tilauksen peruutus. Noutamattoman paketin lähetyskuluja ei palauteta asiakkaalle.

Peruuttamislomake (.pdf)


Lyhyesti

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tilauksensa kokonaan tai osittain 14 päivän kuluessa siitä, kun hän on vastaanottanut tuotteet.

Palautettavien tuotteiden on oltava käyttämättömiä ja myyntikelpoisia. Mikäli asiakas palauttaa vain osan tilaamistaan tuotteista, hyvitämme vain näiden tuotteiden hinnan, emme toimituskuluja.

Palauttaminen on asiakkaalle maksutonta, kun hän käyttää Postin asiakaspalautusta. Mikäli asiakas käyttää jotain muuta palautustapaa, vastaa hän kuluista.


Palauttaminen Postin pakettiautomaatista

Jos sait tilauksesi Postin pakettiautomaattiin, voit palauttaa sen mistä tahansa pakettiautomaatista samalla lokerokoodilla, jolla sen noudit. Kirjoita paketin päälle omat yhteystietosi (nimi ja puhelin). Palautusosoitetta et tarvitse. Vie lähetys pakettiautomaattiin ja noudata ohjeita.

Jos lokerokoodi ei ole sinulla enää tallella, voit palauttaa lähetyksen postin kautta.

Palauttaminen postista

Voit palauttaa lähetyksen postin palvelupisteen kautta riippumatta tavasta, jolla sen sait. Jos pakkauksessa on alkuperäinen osoitekortti, posti tekee korttiin tarvittavat muutokset ja lähetys palautetaan muutetulla kortilla. Voit myös mennä postiin ilman korttia ja Postin henkilökunta tulostaa palautuskortin lähetykseen puolestasi. Joissain posteissa voit täyttää palautuskortin itse. Kiinnitä lähetyksen päälle meiltä saamasi Asiakaspalautus-osoitekortti tai kirjoita lähetyksen päälle palautustunnuksemme 626971

Vie lähetys postiin ja kerro, että kyseessä on Suomen urakkavarusteen asiakaspalautus.

Palauttaminen postin kirjelaatikkoon

Kirjoita lähetyksen päälle palautustunnuksemme 626971 ja palautusosoitteemme:

Suomen urakkavaruste
ASIAKASPALAUTUS
Yrittäjäntie 16
63700 ÄHTÄRI

Lisätietoa, minimi- ja maksimimitat täältä.


Peruuttamisoikeus

Teillä on oikeus peruuttaa tilauksenne 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta.

Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun tavara on vastaanotettu.

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi teidän on ilmoitettava meille Suomen urakkavaruste, Yrittäjäntie 16, 63700 Ähtäri, puh. 050 40835 42, s-posti info@urakkavaruste.fi, päätöksestänne peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla (esimerkiksi kirjeellä postitse tai sähköpostilla). Voitte käyttää liitteenä olevaa peruuttamislomaketta, mutta sen käyttö ei ole pakollista.

Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetätte ilmoituksenne peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.

Peruuttamisen vaikutukset

Jos peruutatte tilauksenne, palautamme teille kaikki teiltä saamamme suoritukset, myös toimituskustannukset (paitsi lisäkustannuksia siitä, että olette valinnut tarjoamastamme edullisimmasta vakiotoimitustavasta poikkeavan toimitustavan), viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuamme. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olette käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellette ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että teille ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia. Voimme pidättyä maksujen palautuksesta, kunnes olemme saaneet tavaran takaisin tai kunnes olette osoittanut lähettäneenne tavaran takaisin.

Teidän on lähetettävä tavarat takaisin tai luovutettava ne meille viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Määräaikaa on noudatettu, jos lähetätte tavarat takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä.

Vastaamme tavaroiden palauttamiskustannuksista.

Olette vastuussa vain sellaisesta tavaroiden arvon alentumisesta, joka on seurausta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä.