MAKSUTAVAT


Verifone BlueCommerce - Verkkopankki ja Lasku & osamaksu


Käytämme maksunvälittäjänä Verifonea. Palvelu kattaa kaikki suomalaiset verkkopankit, joten voit maksaa tilauksesi kätevästi heti omasta verkkopankistasi. Verkkopankista maksettaessa ei tule lisäkuluja.


Valitsemalla maksutavaksi Collector, voit tilata myös laskulla tai osamaksulla. Palveluntarjoajana on Collector. Laskua tai osamaksua käytettäessä tulee lisäksi palveluntarjoajan veloittamat kulut. Lisätietoa laskulla maksamisesta.


Maksupalvelun tarjoaa Verifone Finland Oy (0943819-9). Verifone Finland Oy on Finanssivalvonnan toimiluvan saanut maksulaitos. Maksutapahtumat toteutetaan Verifone Finland Oy:n suojatussa tietoturvallisessa maksuympäristössä. Pankki- ja korttimaksujen vastaanottajana tiliotteella sekä mahdollisilla korttilaskuilla näkyy Verifone Finland Oy, joka välittää maksut kauppiaalle. Muiden maksutapojen osalta Verifone Finland Oy toimii maksutapahtumatietojen välittäjänä.
 
Verifone Finland Oy
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa
Asiakaspalvelu: 020-7535192
Sähköposti: kuluttaja@verifone.fi
www.verifone.fi


Lasku yrityksille - 4,34 €


Yritysasiakkaat voivat tilata tuotteita myös laskulla. Laskutuskulut ovat 4,34 € (alv 24 %). Laskutus, maksumuistutukset sekä perintä on ulkoistettu Intrum rahoitus Oy:lle.


Muistathan täyttää tilaustietoihin yrityksen tiedot. Mikäli tiedot ovat puutteellisia, emme valitettavasti pysty käsittelemään tilausta.